April 3, 2010

Kenapa Aq sering dilupakan..??




hahaha...

tjuk yang bgos buat hari nie...
yg sdg feeling x baek...

coz tdi da menangis puas....

mse blik dri skool tdi,,,
aq luahkan perasaan kat mak aq...
seperti biase,, hnya tawa yg menghiasi mukanya....

aq terasa sngguh....

aq berdebat ngan mak aq pasal Ibu Mithali....
aq berani kate,, mak ngan ayah aq x akn dpt gelaran MIthali...

coz mereka ssh nk pedulikan aq....
hnya sekadar seperti 'syarat' kemasukan ke syurga shja....
mak aq mmg btol sygkan ank angkt dier....
aq nak benci pun x ley gak...
aq serba salah da....
dahla taun ni taun keramat aq and taun ni la taun feeling sdey aq......

skitnya atie aq nie x de sape yg tahu kecuali Allah...
maybe bile aq da tiade nnt,,, pun mreka x kesah.... tpi..ntahla.... " Manusia akan menghargai apabila ia kehilangannya..." hm....
sudahlah...aq mmg dah terima hakikat ini sejak sebelum dilahirkan lagi...

2 comments:

Winter Snowy said...

ecah, apa pun yang berlaku, kau kena terima dengan tabah... kau kena yakin, sesuatu yang berlaku pasti ada hikmah di sebaliknya... kalau parents kau tak sayang kau, kau masih ada kawan-kawan yang sentiasa berlapang dada menerima kau.. mungkin kasih sayang yang kita orang sebagai kawan kau bagi tak mencukupi, tapi itu lebih baik daripada tak ada langsung. anyway, kalau kau perlukan seseorang untuk luahkan sakit hati kau, sedih kau, kekecewaan kau, aku akan sentiasa ada untuk kau... aku menghargai kau sebagaimana kau hargai aku... aku akan sentiasa berada di sisi kau. you can count on me.

Umar Syahid said...

biar lah xder orang sayangkan saudari...asal ALLAH tetap syg pada saudari.....SAYANG ALLAH TIDAK ADER TOLOK BANDINGNYA DENGAN SAYANG SESAMA MANUSIA....