October 12, 2010

Peraduan Pengalaman Ajaib

SYARAT-SYARAT PERADUAN

Ø Anda mestilah warganegara Malaysia ( Tanah Melayu atau Kesultanan Sulu)

Ø Anda juga mestilah berumur di dalam lingkungan yang sewajarnya ( piker-pikirkanlah umur sendiri)

Ø Pertandingan ini hanyalah berkaitan dengan pengalaman anda yang anda tak pernah lupa.

Ø Contohnya: pengalaman jumpa hantu, pengalaman dapat tempat terakhir dalam exam, pengalaman bercuti ke pulau tak ada nama, pengalaman jatuh dalam gaung dan sebagainya.

Ø Pengalaman anda mestilah betul-betul terjadi. ( jangan nak mereka-reka cerita terserempak gergasi dalam hutan tengah masak ayam panggang)

Ø Pengalaman anda mestilah dibuat sendiri di dalam blog sendiri dan janganlah lupa meninggalkan URL anda pasal pengalaman ajaib anda supaya kami senang mecari blog anda.

Ø Kalau anda bukan ahli blogger, anda boleh meletakkannya di facebook dan tag kami ( Saidatina Aisyah Humaira atau Muhd Zikri) sekiranya anda kawan facebook kami.

Ø Tarikh tamat: 25 November 2010



KENAPA, APA DAN MENGAPA ANDA PERLU JOIN PERADUAN KAMI

Ø Mengeratkan silaturrahim antara kita yang tak pernah terjalin.

Ø Mengajar anda bagaimana menulis karangan dengan baik.

Ø Nak tahulah juga apa pengalaman anda yang anda memang tak pernah lupa selamanya.

Ø Sebab duit ni dah gatal nak keluar dari tuannya.

Ø Hadiahnya bukanlah selumayan kereta Mercedes dan televisyen LCD 24 inci.

Ø Kalau nak tahu hadiahnya, tada…

o PERTAMA: top up RM 20

o KEDUA: top up RM 15

o KETIGA: top up RM 10

o KEEMPAT: top RM 5

o 3 PESERTA PALING PANTAS: top up RM 3

Ø Hanya 4 pemenang dipilih berdasarkan cerita yang menarik, tertarik, kau memang hebat.

Ø Dan juga peserta plaing pantas menghantar URL nya ataupun meng tag kami di facebook anda.

Ø Ini peraduan kami yang pertama dan kami ingin melihat berapa banyakkah blogger atau rakyat Malaysia yang gemar menjaga tepi kain orang di blog kami.

Ø Kerjasama anda amat kami hargai..


Dianjurkan/bekerjasama: http://bicara-dari-hati.blogspot.com & http://memoriberlalu.blogspot.com

2 comments:

asfz lily said...

kalo xde pengalaman ajaib cmner?

Aisyah humaira said...

alah..pengalaman first time bercinta ke, first time jatuh longkang ke, first time lemas ke??
mana2 pon boley.. tu dikira ajaib lah...
huhuhu...