October 15, 2010

Teruk Sangatkah ?



Salam...

ari nie nak cite sket la psl lagu zaman skrg..
tahula kan artis2 nya...
ade yg nyanyi lagu inggeris...
ada yang melayu..
chinese pon ade...
indian lagy la ade gak...
tapi nak cite artis yang baru up...
sya tahulah dia dah popular satu dunia...
muka putih...
suara macam tak matang lagy,,,
bagi orang yg minat die, semua yang dia lakukan..
semua sempurna...
tapi biaalah lumrah artis bru nak up...
kne gossip sana sini...
kene fitnah itu ini...
itu perkara biasa....
tadi bwu sya bkk youtube...
tgok satu video clip...
Mizz Nina feat Colby o'donis...
nyanyi lagu what you waiting for...
Mizz Nina tuh orang Malaysia...
pastu bila tgok dekat comment youtube tu, ade lah satu orang ni mengatakan
"Justin Bieber made 11 accounts to dislike this video"
sya tahu la kamu justin menjadi pujaan ramai...
tapi jagn la memperkecil-kecilkan lagu org laen...
walhal lagu kamu pun x sebagus mana pada telinga sya...
cuba bayangkan kamu tu cacat, burok...
tapi lagu sedap...
peminat akan menyukai lagu kamu sahaja tapi bukan kamu yang cacat mahupun burok...
memang kita tahu itu lumrah manusia...
suka memperkecil-kecilkan kebolehan orang laen..
sedangkan ia tahu diri sendiri pun bukanlah sempurna...
namun, sya tak mampu nak ckp or comment ape2 coz itu semua hikmat Allah untuk lakukan semua yang dia mahu lakukan...
so, bagi artis yang baru nak up,
x payahlah nak berlagak bagus...
nescaya satu ari nanti, Allah balas akan perbuatan kamu itu..
Wallahualam....

2 comments:

Azyati Azreen said...

akak nie pndailah tulis2 post. n akak pon ade ramai followers,sbb akak pnye blog BEST ! sye nk follow akak bleh ? follow me back kayy ??? =D

Miss ANish said...

btol ke cah?...ak da la fan dy nie..huhu