December 16, 2010

Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net



mengapakah?

mengapakah?

sya sanggup menyertai contest ini....

walaupun x pena menang..

mane2 contest...

hua5....

mana boley x join contest ini...
ini contest kwn sya yang buat....
hadiah nya pon cam best je...
sonok plak dgrnya..
klo x mng peduli ape...
sukati arr..
janji kita da msok contest ini....
tuan ceym, kalau sya menang, bagi header cun2 sket leyh..
hua5...
meh kite tengok syarat-syaratnya....

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

  1. Buat satu entri khas tentang contest ni bertajuk “Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net“.
  2. Letakkan banner di dalam entri tersebut serta linkan ke entri ini.(banner leh amik di atas entri ni)
  3. Letakkan banner di sidebar serta linkan ke entri ini.
  4. Jadi follower ceym.(kempunan follower :) )
  5. Tag 2 orang kawan. (pastikan dia dapat tau)
  6. Tinggalkan URL entri anda di komen ini.

MENGAPA PERLU JOIN?

  1. Tak nak ke header flash? Orang nak bagi free ni. Takde lagi tawaran header flash free.
  2. Sanggup ke bayar upah designer berpuluh-puluh, beratus, beriban semata-mata header flash ni?
  3. So rebutlah peluang ini :)

KRITERIA PEMILIHAN PEMENANG “BERTUAH”

  1. Dah nama pon pemenang “bertuah” , so, pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan undi.
  2. Cabutan bertuah ni akan dipilih berdasarkan Konsol Cabut Ekor
  3. Senang je kan, jsut buat entri, pastu tunggu bertuah ke tak.

Tarikh tutup : 31 Disember 2010, (jika sambutan menggalakkan, akan dilanjutkan). HADIAH juga akan ditambah jika banyak penyertaan.

mudah aje kan...
ape lagi, sya mahu mengetag kawan sya yang giler contest niyh....


x taw nak follow sape la...

9 comments:

Zik said...

cam best je...
nak join jgk...

Aisyah humaira said...

join arr...
lupe nak tagged koe..
aq igt koe ni x gile contest..
hua5..

Mr Ceym said...

waaaa..thanks aisyah sebab join..semoga "bertuah"..haha

Aisyah humaira said...

cess...
mesty mng...
kalo x, sye cri ceym smpi lubang tikus...
hua5..

Mohamadazhan hjDesa said...

menarik.hehe. gd luck

Zik said...

baru2 ni ak join contest wt domain sendiri....
percuma je kt jomkongsi.info...

Aisyah humaira said...

weh..
tnye sket zik...
domain tu hape??
hua5..

Zik said...

domain tu nma blog/web ko...mcm tukar memoriberlalu.blogspot.com kepada memoriberlalu.com/net/gov/net/info...

Aisyah humaira said...

oww...
mende tu kne bayar ke zik?