May 7, 2011

Kawan Apa Macam Ni ?




Haish,,,,
sya asyik dtg at blog nie nk cite la gak satu cite ni...
bkn gosip ok..
x men la gosip...
dosa uh...
nk diceritakan...

once upon time...
i and my friend...
cess... terspeaking lak..
cm ni la cite nye...
ari jumaat smalam, bdak KEM SUKBEL ade wat perbincangan..
sbb nak wat persembahan at kem tu nanti..
kem tu at kelantan je...
10 peserta dri convent msok...
tpi 2 owg x de wktu perjumpaan uh..
kak mimi ade kelas...
and then stu lagi perempuan ni kate ade hal...
ehem..ehem...ehem...
hal ape ye tu cik perempuan...
perbincngn lame gak la smpi kol 3...
kami pun nek bas tok balik umah...
stu agy kwn je nek bas laen, balik kol 3.30..
tepatnye 3.05, bas tmbg kiteowunk jln, dtg plak stu bas ni...
ade stu perempuan ni...
berbaju kuning...
cm penah tgok je...
>.<
yeah... i see...
itu adalah perempuan yg memberi alasan ade hal ..
yg sngt pnting la kununnya...
saba, kwn sya yg balik lmbt uh nmpk perempuan tu menuju ke KFC...
KEBETOLAN pulak...
adela kwn sya ni tgh mkn at KFC dgn abg die...
die nmpk perempuan tu dengan jantan ..
yg bestnye,, mkn dahla tepi tnds..
eeuuu....
awat x mkn je dlm tnds uh...
ooo.... ini la HAL PENTING perempuan tu rupenye...
dah la wktu berlatih, die wat keje skool...
spe x bengang...
bile marah, merajuk pulak x nk tegor...
pastu bg alasan kiteowunk buat maen2 je...
kate nak g kem...
ape cite klo g kem cm tu plak...
pentingkan hal laen dri mende tu...
huh...
susahnya dpt kwn cm nieh...

No comments: