May 15, 2011

Penting sangat ke nak bagi netbook ?


(gmbr hiasan)

sekarang ni kan bnyk cite ramai owg dpt netbook an..
huhuhu..
eden x dpt..
coz klo dpt pon eden x mau..
klo bgi beras ke makanan ke or biasiswa pasti msok universiti agy best..
bkn la nak ngutok..
or dengki..
or cemburu..
tpi btol la kan...
ni nk bg alasan la kunun..
katenye spe dpt netbook uh gaji mak bapaknye 1500 ke atas atau 3000 kot..
tu gaji mak bapak..
x kire agy adk bradek..
contoh la kan :

aini ni ade 10 adk bradek dan die la paling bongsu..
mak nye suri rumah bapaknye pulak keje kilang...
adk bradek nye bnyk dah keje, ptme keje doktor, yg kedua keje arkitek, ketiga keje pensyarah, keempat keje guru, kelima keje akauntan, keenam keje pereka fesyen, ketujuh chef, kelapan manager hotel kesembilan masih di universiti dan die pulak bwu 16 tahun..
cbe kire gaji adk bradek nye??
mau tak sampai 50 ribu???
amacam..
spe yg kne tipu...??
alahai...


netbook x boleh bwk mati pon...
tpi klo mkn dah berhari2..
mmg la mati..
siannye...

1 comment:

Zik said...

lepas geram nmpk... :)