December 28, 2011

AKu ReLa Berkorban untuk orang . Tapi orang ?

ari ni aq nak tacink2 sket lah .
ntah la . aq ase cm semcm je skrg .
hmm? nape eh . what happen to mee ._.

aq ade 1 mslh yg mmg ssh nk selesaikan .
iaitu ..
aq suke berkorban demi owg laen tp diri sndiri yg merana .
sejak dulu aku mmg cm tuh .
aku rela lihat owg len senang drpd aku .
contoh :
1 . kalo owg tu saked , aku harap biarlah saked tu kene at aku . aku x mau owg yg aku syg jatuh sakit . klo aku x pe :)
2. aku nak sesuatu barang tuh , tp kwn aku pun nk barg uh . brg uh ade 1 je . mule2 mmg nak tapi bile die tarik2 muke aku jadi kesian . so aku bagi jelah die . then , biar aku mengalah . klo aku x pe :)
3. aku suke teman owg . teman owg tu smpai nantok - chat - . aku x kesah la supaya die tak bosan an . biarlah aku bosan drpd die bosan . xmau tgok kwn bosan . klo aku x pe :)
4. aku suke seseowg uh . tp kwn aku pun suke die . so , aku bg die rase cinte at owg uh . aku biarlah tgok dri jauh . klo aku x pe :)
5. owg hina kawn aku . aku x ley terima . aku balas balik . then dierowunk kutuk aku . at least dierowunk x kutuk kawn aku . klo aku x pe :)
6. owg kate aku berlagak , riak jalan luar negara , jalan sana sini . at least aku bnyk mengembirakan kwn2 aku dgn bagi mcm2 ape yg dierowunk nak . - snggup abih an duet sndiri demi jaga ati kawn - . klo aku x pe :)

aku x pe . aku rela alami semua ini . tapi aku x mau kwn aku laluinya . aku rela berkorban . manalah tau juga bila besa nnt aku nak kawen , aku snggup putuskan perkhawinan itu demi kawn aku yg suke kat suami aku nnt . aku x pe :)

means , what ever kwn2 aku buat . aku harap die x seterok pun . aku rela berkorban tenaga , wang , kesihatan dan ape2 aje kerana aku x suke tgok kawn aku derita .


notakaki :
- mood tacink -
aku rela berkorban untuk orang . tapi orang ade korban an utk aku ke?
eh .
tapi
aku x pe :)

No comments: