April 26, 2012

Kau Ingat Kau Hebat Sangat ke !





Argh ! Sumpah hari ni panas hati sangat sangat
Rasa mcm nak bunoh2 kau lha .
Sumpah aku benci kau SANGAT SANGAT lha
Saked ati kau tauk .
Sape yg tak saked hati kalao owg pun kene cmni .
suka suki je nak block block web or game yg mmg slalu dilawati .
mentang2 kau blaja ICT , kau boleh wat semua ni lah yek ?
dah la kat umah kau block game fav aku uh !
skrg at skola ummi pun kau wat cm tuh !
ape ? nak tunjuk protes yg aku tak nak gune produk herbalife yg kau jual tuh ?
eeuuu . please la . aku ta suke la mende mende ni .
membazir .
bukan aku makan pun .
haktuiii . konon turun berat badan la sngt =.=
eleh . kalao aku tak makan sebulan nasi pun , sng2 je turun 10 kg lha . ase nye lebih gak tuh .
aku ta peduli la skrg kau abg aku ke .
skrg , aku nak cakap . kau tak yah la nak poyo dgn kebolehan yg kau ade mengblock2 owg .
suka sngt la yek poyo .
mntg2 aku baek . aku tak sumpah seranah mcm owg laen buat . aku diam bile kau buat mcm2 kat aku .
aku sabo ngan kerenah kau . kau dengki bila ummi cium aku . kau dengki bila aku lebih dri kau .
heyyyy ! please la jadi matang . ta yah la nak gedix cm budak2 . kau tu LELAKI la manusia !
kau da nak msuk alam dewasa la  .
tup2 nnt kau kawen jugak . kau ade anak mcm ummi . kau ade bende2 tuh .
dah la ! aku kat sini je mampu nak luahkan KEBENCIAN aku kat kau lha
kau ni kau ni ! anak tak gune tau tak !
ade  ke keje nk mnx duet ummi . haktui lah ! ummi nanges tau tak !
kau pnye perangai sebijik cm pak cik alon lha !
argggghhh ! malas dah aku nak menyemak sebot name kau at sini !
Buang masa ja !

No comments: