January 28, 2011

Peluang Mereka Sangat Cerah ...



waaa....
sdeynye....
ramai kawn2 dah nak pindah msok SBP ngan MRSM,,,
sya x dpt pon pergi antara 2 tmpt tu sbb keputusan sya trok...
sdeynye,,,,
x aci arr kowunk dpt...
sya pon nk jugak....
jgn la tinggalkan sya keseorangan kat skool ni.,,,
sdey..sdey..sdey...
arinie pon arie terakhir dierowunk skool kat convent...
bukak je skool nanti, dierowunk da pegy skool asrama penuh dah..
dah x nak jejak kaki kat convent da..
maklumlah... dah pegy skool pandai...
satu je sya nak nasihat kat kwn2 sya yg pergi sbp tu...

KITA NIE SKOOL PEREMPUAN, KALO DAH PEGY SKOOL CMPUR NANTI, JGN EXCITED NAK BERBOYFRIEND... BELAJAR LEBIH PENTING..
MAKLUMLAH FOM 4 NI BUKANNYA SENANG,,
PHYSICS..
CHEMISTRY...
BIOLOGY....
ADD MATH...
INGAT SENANG KE?

hope kowunk ingatlah wasiat sya niyh...
huhuhuhu....

ANIS - SAINS TAPAH
ALYA - SAINS TAPAH
MYDA - SAINS TAPAH
FARAH AIN - SAINS BAGAN DATOH
ZAM - SAINS TAPAH ( X PEGY )

Sorry Buat Pemenang COntest..

Huhuhu..
sory sngt2 kat peserta contest yg menang....
sbb blom bgi adiah agy.,,.,
bz sngt la msok fom 4 ni...
tension je,,,,
tpi hope sya akan cuba antar waktu cuti nie...
hope la sngt2...
nnt bile kowunk dpt adiah tu...
nanti bagitau la kat shoutboz sya ek..
supaya sya tahu adiah tu telah dihantar di hadapan mata anda..
ngeh3...
sowy ek...
jgn mara...
huhuhu...

January 15, 2011

Form 4 Aliran Sains Sukan





Huargh...
terasa ngantok agy la...
almaklumlah, bangun dah la pukul 5.30...
tidur plak kol 12.30....
naseb la ari nie ari sabtu, kalo x,,,,
huh...asyik kne g skool jelah nampknye,.,
bowink la...
coz asyik bnyk je keje skool...melambak lambak pulak tu..
and then dah la kne balik lambat,,,
almaklumlah...
kelas SPORTS SCIENCE...
kelas istimewa...
bkn kelas pendidikan khas yg utk warga istimewa tu ek...
dulu, sports science kne bljr fizik ngan chemistry cmpur sains sukan la..
tpi taun ni, kiteowunk digolongkan ngan sastera class coz kitewowunk ambik...
= 6 subjek teras
= sains sukan
= add math
= perakaunan
= eknomi asas
dah la balik pon hampir 2.30...
tersengguk-sengguk mse pembelajaran...
bak kata cik mazura " Yes, sir"
hahahaha...
kowunk mesty ta paham an..
x ape3...nanti kowunk akan paham klo msok CONVENT SCHOOL kat sini..
hehehe... promote plak...
tpi 7A ngan 8A je ley msok convent school form 4...
coz x ckup kelasd bawah...
skunk ni pon ramai yg nak g teknik an...
so, kowunk p jela teknik,,,,
teknik banyak lagy tmpt dri convent ni yg berebut-rebut nak masok...
kehidupan pljr menengah atas lagy susah dgn pljr menengah rendah...
dah la tido lewat...
bangun pepagy buta,,,
keja skool bnyk...
perjalanan ke sekolah jauh...
x ley balik awl sbb kne g tuition...
tension tol jdi pljr gak..
huahuahua...

January 6, 2011

Award 200th Follower BISIKAN KALIMAH INDAH

Tadaaa.....
Follower sya telah mencecah 200 Follower...
wah3...
dengan ini sya berbangga nak bgi award kat follower yang ke 200th
ini awardnye....

dan....
siapakah yang bertuah itu...
ia adalah...


(SILA KLIK SINI UNTUK TENGOK BLOG DIE)

P/S : AMBIKLAH EK... :)

January 4, 2011

Pemenang Contest : Di Mana Sahabat Baik Anda?

Jeng... jeng.... jeng....
tarikh tamatnye pon dah lepas lame...
skunk nak bgitaw spe pemenangnya....
jom kita lihat siapa yang kena....

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

TEMPAT PERTAMA



@

@

@

TEMPAT KEDUA


&

&

&

TEMPAT KETIGA




$

$

$

GENG/KUMPULAN PALING SWEET =D


(hadiah misteri)


HA.. NILAH PARA PESERTA YANG MENANG CONTEST NI...
kalo sesape dlm ni yg belom bgi agy nama penuh, tarikh lahir dan nombor handphone,,,
sile berikannya di sitiaisyah1995@yahoo.com.my

January 2, 2011

Hadiah Bagi Pemenang Contest

Wah tuan blog...
suke sngt meletakkan gambar ini..
dah bnyk gambar ini telah berada di blog ini.
hua5...
arinie x nak bgi taw agy pemenangnya.,,,
cume nak bagitaw...
hadiah2 yg akan dimenangi utk peserta2 ini...
tapi nak minx maaf..
hadiah no 1 terpaksa ditukar dengan hadiah len...
kerana ade sebab teknikal.. adess...
tpi jgn isau, adiahnye pon menarik gak...
dan pemenang ke 2 dan ke 3 telah ditambah.... :)

HADIAH PERTAMA

1 TABUNG SWEET BERWARNA PINK
1 PERFUME IZZI BODY MIST WANGIAN SWEET LOVE
1 MAGIC FACE POWDER SILKY WHITE

+


TOP UP RM 20 ( CELCOM, MAXIS, DIGI )


HADIAH KEDUA



1 HAND SOCK / LENGAN TANGAN

( MENGIKUT SIZE )

+


TOP UP RM 15 ( CELCOM, DIGI, MAXIS )


HADIAH KETIGA


1 HAND SOCK / LENGAN TANGAN

+


TOP UP RM 10 ( CELCOM, DIGI, MAXIS )





= | HADIAH GENG/KUMPULAN PALING SWEET | =
HADIAH BELUM PIKIRKAN LAGI
TUNGGU DAN LIHAT...
SIAPA YANG KENA =)

January 1, 2011

Ada Apa Dengan Tarikh 1.1.11 ?


Hari ini adalah tahun baru bagi 2011...
malam tadi mesty ramai x tdo..
yelah.. nak tgok ambang 2011...
tpi sya tertido setengah jam lebih awal plak..
and then, malan tadi ramai kwn2 wish kat sya...
sebab ape?
ha... sebab ini lah...
SELAMAT HARI JADI
untuk diri sendiri,,,
adess....
ayah bagi adiah novel sejarah islam ngan majalah je la...
mak, x de bagi papepon...
and then, ade satu kwn bagi tabung...
awal2 lagy die dah bagi..
thnks zik my fwen..
huhuhu :)
and then ada apa dengan 1 jan..
iaitu...

Tarikh Tutup contest
DI MANA SAHABAT BAIK ANDA ?
masa tutup ialah pukul 11.59 malam...
setelah itu, penyertaan tidak akan dilayan....
kalo nak join lagi...
klik sini


P/S : AZAM TAHUN BARU KOWUNK APE EK? HUHUHU..