December 3, 2010

Shopping Mall Di Jepun Memang Best !!

Sya bukanlah owg yang jenis beli belah...
Sya paling suka pun beli novel jew...
sonok taw..
dapt kumpul koleksi novel sampai beratus-ratus...
tapi, ari nie sya nak tnjuk kat kowunk..
shopping mall yang best sangat !!...
teringin nak pegy...
huhhuhuhu...


NAMBA PARKS, pusat beli belah antara terbesar di JEPUN.
Apa yang menariknya di Shopping mall ini ada tersedia jugak design landskap...
Antaranya seperti gunung, sungai, kolam, air terjun dan lain-lain..
Sambil pegy shopping, bolehlah beriadah sekali an...


Tengok dari atas...
nampak serabut jew....
tapi cantik jugak kan...


Pemandangan waktu malam lagy cantik kan..
meh...tengok...
mesty tergoda kowunk nak pegy kan...


Tengok secara dekat, inilah bentuk design nye...
bermacam2 bentuk...
Tapi nak tunjuk satu je la...
hehehehe...


Sebenarnya teringin gak la nak pegy shopping mall uh...
mcm best sngt je...
tggu besar nanti...
akanku sampai jua ke situ...
hehehe...

2 comments:

aibaks said...

uih.... ingatkan tadi kamu da pernah pegi shopping mall ni.. hehe.. klu kat mesia ni.. mesti da jem.. huhu.. cam kat KLCC tuh..

Aisyah humaira said...

memang teringin nak pegy shopping mall uh..
sape2 naki bawak kan kite ke??
hehe...